به گزارش مرکز خبر حوزه خانم طالبي با اشاره به روند صدور مجوز تدريس اساتيد در حوزههاي علميه خواهران گفت : به منظور اعطاي مجوز تدريس به اساتيد، دروس به دو دسته تقسيم شدهاند که در يک دسته اعطاء مجوز از طريق مصاحبه علمي احراز ميشود.
وي احراز صلاحيت اساتيد دسته ديگري از دروس را از طريق امتحان کتبي برشمرد و اضافه کرد: در مورد اين دروس 409 نفراز مدرسان در 19 حوزه امتحاني در تاريخ چهار و پنج خرداد در گروه تاريخ وحقوق سياست در امتحان کتبي شرکت کردند که مرحله دوم اين امتحان در تاريخ 9 مرداد برگزار خواهد شد.
مدير اساتيد حوزههاي علميه خواهران خاطرنشان کرد: در اين ميان دروسي وجود دارند که تدريس آنها متکي بر مهارتهايي است که معاونت فرهنگي تربيتي حوزههاي علميه خواهران طي چند دوره اقدام به آموزش آنها کرده است.
وي افزود: بر همين اساس در مورد دروس قرآن، فن خطابه و اخلاق مجوز تدريس به اساتيدي اعطا ميشود که در اين دورههاي مهارتي شرکت کرده و امتياز قبولي را کسب کرده باشند.
طالبي با اشاره به اينکه اکنون ارزيابي عمومي نسبت به اساتيد حوزههاي علميه خواهران انجام گرفته است، ادامه داد: در حال حاضر ارزيابي در مورد اساتيد تمام دروس 190 واحد درسي دوره عمومي سطح دو (کارشناسي) حوزههاي علميه خواهران اعمال شده است.
وي با بيان اين که اين طرح از سال 86 به صورت جدي آغاز و تاکنون به صورت مستمر ادامه داشته است، اضافه کرد: اکنون حدود سه هزار استاد داراي مجوز تدريس در حوزههاي علميه خواهران در سراسر کشور مشغول به تدريس هستند.
مدير اساتيد حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اين که برخي از اين اساتيد در دورس تخصصي از آقايان ميباشند، گفت: مجوز مرکز مديريت حوزههاي علميه برادران در سطوح مختلف قابل قبول است و تا زمان استغناي مدارس علميه خواهران از اساتيد خواهر، از آنها استفاده ميشود.
بر اساس گزارش حوزه های خواهران وي مجوزهاي تدريسي که از اين طريق به اساتيد اعطا ميشود را مجوزهايي موقت دانست و افزود: زماني اين مجوزها به مجوزهاي دائم تبديل ميشوند که از مخاطبان (طلاب و کادر مدارس علميه) در مورد تدريس استاد ارزشيابي صورت گيرد.
نظر شما